Πρόσβαση με αεροπλάνο: Το αεροδρόμιο του Ακτίου απέχει 65 χιλιόμετρα από την Πάργα και έχει αεροπορικές συνδέσεις με πολλές πόλεις της Ευρώπης. Επίσης, ο Κρατικός Αερολιμένας Ιωαννίνων "Ρήγας Πύρρος" απέχει 100 χλμ. από την Πάργα και έχει αεροπορική σύνδεση με το αεροδρόμιο της Αθήνας.

 Από το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων ο επισκέπτης μπορεί να φτάσει στην Πάργα μέσω της Εγνατίας Οδού. Επιπλέον, το κρατικό αεροδρόμιο της Κέρκυρας "ΙωάννηςΚαποδίστριας" έχει αεροπορικές συνδέσεις από όλο τον κόσμο και είναι 1 ώρα με πλοίο για να φτάσει στην Ηγουμενίτσα. Η Ηγουμενίτσα απέχει 45 χιλιόμετρα από την Πάργα. Από τα αεροδρόμια ο επισκέπτης μπορεί να φτάσει στην Πάργα με ενοικιαζόμενα μεταφορικά μέσα, ταξί ή λεωφορείο.

 

Οδική πρόσβαση: Η Πάργα απέχει 33 χλμ. από την έξοδο "Βασιλικός" της Εγνατίας Οδού και 10 χλμ. από την έξοδο του επαρχιακού δικτύου Αθήνα - Ηγουμενίτσα.

 

Πρόσβαση με πλοίο: The port of Igoumenitsa is located 45 km from Parga. The port of Igoumenitsa has connections with Corfu, Ancona, Venice, Bari and Brindisi.